top of page
02_CharlotteDeVos_HQ-10.jpg

Welkom liefste soulwalker.

Als energetisch therapeut, coach en bezielde ontdekkingsreiziger creëer ik met Soulwalks grote en kleine ervaringen die jou ondersteunen op het pad van bewustzijn, geluk en gezondheid.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten.

Charlotte De Vos

Relaxatie

Een energetische relaxatie sessie is een unieke ervaring voor wie helemaal wil ontspannen en herbronnen.

 

Tijdens deze sessies komt jouw lichaam in een staat van diepe ontspanning waardoor je energie weer helemaal kan stromen en je zelfhelende vermogen wordt geactiveerd. 

Health coaching

Deze ervaring is een ideaal traject voor mensen die hun gezondheid weer in eigen handen willen nemen en hun levenskwaliteit willen verbeteren of optimaliseren.

Via een epigenetische meting krijgen we een totaalbeeld van jouw gezondheid. We monitoren welke voeding en suppletie jou op dit moment ondersteunen waardoor je lichaam weer haar natuurlijke gezonde staat kan aannemen en jij kunt stralen.

Mindset coaching

 

Wil jij meer flow in je leven ervaren? Beter in je vel zitten?  Heb je een droom waarvan je niet weet hoe die ooit werkelijkheid kan worden? Dan is mindset coaching iets voor jou. 

Het doel van mindset coaching is om je de nodige tools aan te reiken waardoor jij jouw dromen met plezier en gemak kunt manifesteren en af kunt rekenen met de saboteurs die je momenteel in de weg staan.

aanbod
Contact

Events


Wil jij weer thuiskomen bij jezelf en het leven vieren met gelijkgestemde Soulwalkers?

Soulwalks Ibiza neemt je mee op een 4-daagse wandeltocht langs de adembenemende kustlijn van Ibiza.

IMG-20190727-WA0000_edited.jpg

Soulwalks Ibiza

journey of ecstatic joy rond het magische Ibiza.

CharlotteDeVos-12.jpg

Vragen?
Boek een kennismakingsgesprek of stuur me een whatsappje.

bottom of page