top of page
Food Photography

Epi-genetische voedingsscan

Als jonge topsporter had ik vaak last van blessures.

Ik kwam in aanraking met YU-health op jonge leeftijd en dankzij de juiste voeding en suppletie ben ik voor de rest van mijn hockeycarrière blessurevrij gebleven, op een gebroken neus (elleboog) en vinger (stick) na. Tot op de dag van vandaag is deze voedingsscan mijn kompas om mijn gezondheid te optimaliseren en mijn lichaam te ondersteunen tijdens periode van stress en transformatie.

Wat is de YU- Health scan?

 

De YU epigenetische scan biedt een totale gezondheidsaanpak die je inzicht geeft in jouw lichamelijke processen en je in staat stelt jouw gezondheid te optimaliseren. Op basis van uw lichamelijke conditie maken we een voedings- en voedingssupplementen plan helemaal op maat voor jou. Daarnaast identificeren we je persoonlijke stressfactoren, die door interne of externe factoren werden veroorzaakt.

 

Wat kan ik verwachten?

 

Vanaf het moment dat je geboren wordt, wordt jouw unieke DNA blootgesteld aan allerlei invloeden. Schadelijke invloeden kunnen tot ziekte of chronische klachten leiden. Het zijn die invloeden die we via een epigenetische analyse kunnen meten.. We nemen een opname van jouw huidige lichamelijke conditie en bieden op basis daarvan een passend voedings- en voedingssupplementenplan aan alsook de juiste strategieën aanreiken om jouw energetisch veld te optimaliseren.

 

Bij chronische klachten wordt de analyse in het eerste jaar om de 8 weken uitgevoerd om de evolutie van uw lichaam tijdens het programma te volgen. Fysieke processen zijn dynamisch, we staan nooit stil, dus wat vandaag voor ons optimaal is,is het volgende maand niet meer. Door middel van analyse kunnen wij u monitoren en u systematisch inzicht geven in uw veranderende behoefte. Zo kun je groeien als persoon, gezond functioneren en je unieke potentieel benutten.

 

Met welke klachten kan je terecht?

 

  • Chronische fysieke klachten

  • Stress en burn-out

  • Preventie voor goede gezondheid en vitaal leven

  • Optimalisatie van je gezondheid

Wat mensen zeggen

"In de herfst 2019 kreeg ik hevige pijnen in mijn benen, bovenarmen en rug.  Ik kon niet meer stappen, auto in- en uit was zeer pijnlijk en duurde lang.  ’s Nachts in bed omdraaien was bijna onmogelijk en vooral zeer pijnlijk dus een zéér slechte nachtrust.  In het gewone leven ben ik nogal een bezige bij, maar daar bleef niets van over.  Na raadplegingen van verschillende dokter-specialisten en een paar cortisonespuiten zonder resultaat, werd een operatie overwogen, daar ik door de arthritis, cystes van Baker, in mijn knieholten had ontwikkeld.  Die ingreep ging niet door wegens te grote complicaties, zoals eindigen in een rolstoel.  Conclusie van de specialisten was: “Mevrouw, wij kunnen u niet helpen, pijnstillers zijn de enige remedie”  Daar wilde ik niet aan beginnen, wegens té jong (73 jaar).  Ik ben dan bij Charlotte De Vos terecht gekomen;  wat een verlossing.  Door haar diagnose kreeg ik een aangepast dieet.  Door dat strikt te volgen was ik na vier (4!) weken terug de oude.  Ik kon terug mijn normale leven hervatten.  Nu na twee en half jaar voel ik mij nog steeds herboren."

 

- Lisette Clement"

 

Afspraak maken

 

Praktijk Brasschaat:

Je kan in de online agenda een afspraak maken op dinsdag en donderdag voor de komende 10 dagen. Als je op een ander moment een afspraak wenst, stuur me dan een Whatsappje.

Tot dan, 

Charlotte x

  • LinkedIn
  • Instagram
inschrijven
bottom of page