top of page
CharlotteDeVos-66.jpg


 

" Het is mijn absolute passie om jou te ondersteunen naar een gezond en gelukkig leven in de nieuwe wereld." 

 

aanbod

Welkom!

We leven aan het begin van een nieuw tijdperk. Alles verandert in sneltempo en we worden meer dan ooit uitgedaagd door de wereld om ons heen.

Je gevoeligheid voor wat er rondom jou gebeurd, heeft een grote impact op je fysieke en mentale gezondheid. Daarom is het meer dan ooit noodzakelijk om helemaal in jouw kracht te gaan staan en jezelf in het licht te plaatsen.

 

Even kort over mij...Als jonge hoogsensitieve topsporter met veel blessures en een ontembare ambitie en drive ging ik de voorbije 20 jaar op zoek naar manieren om mijn lichaam te optimaliseren.

 

Ik belandde op een spirituele zoektocht die mij terugbracht naar mijn essentie en ik begreep dat de oorzaak van al mijn problemen, en die van de meeste  kinderen en volwassenen, in het energieveld te vinden is en daar dient worden opgelost. 

Ik geloof dat een goede gezondheid jouw geboorterecht is. Ik geloof dat sommige dingen vanzelf gaan en dat we voor andere dingen moeten doorzetten. Maar bovenal geloof ik dat we in dit leven allemaal de mogelijkheid hebben om onszelf te bevrijden van illusies en pijn zodat we een vrij en vervuld leven kunnen leiden. 

 

En dat is mijn wens voor jou.

Liefs,

Charlotte

Individuele sessies

Anytime, Anywhere

Energetische healing

Familieopstellingen

Groepsessies

Anytime, Anywhere

Kundalini Activatie

Familieopstellingen

Trajecten

Anytime, Anywhere

Optimaliseer je gezondheid

Lipolip afslankprogramma

Retreats

Anytime, Anywhere

Ibiza 24 tem 29 juni

A journey of transformation

Contact

LET'S CONNECT

_edited.jpg
A: Ludgardislei 10, 2930 Brasschaat
M: charlotte@soulwalks.be

T: 0479258070
bottom of page