top of page
ibiza22-39 kopie.jpg

Lipolip Afslankprogramma

Waarom Lipolip?

Lipolip is een afslankprogramma ontwikkeld door Leen Steyaert dat ik meestal als onderdeel van de  YU- health trajecten gebruik. Maar ook als afzonderlijk afslankprogramma is Lipolip heel krachtig. 

Het is een ideale manier op op een efficiënte manier af te slanken en je lichaam te detoxen van overtollig vet en suiker.   

Voor wie is de Lipolip Methode?

  • Voor mannen en vrouwen die overtollig buikvet en vetophoping rond de heupen willen verliezen.

  • Voor iedereen die vroeger al tevergeefs pogingen heeft ondernomen om af te slanken en daar niet in slaagde en die nu vastberaden de stap naareen slankere en gezonde levensstijl wil zetten.

  • Voor iedereen die graag een duw in de rug wil en op een kortere tijdspanne echt vet wil verliezen om daarna zijn gezonde levensstijl weer op te nemen.

  • Voor iedereen die meer balans wil brengen in zijn voeding en zijn/haar figuur wil corrigeren.

  • Voor iemand die lijdt aan (lip)oedeemproblemen

  • Als je wil werken aan het optimaliseren van je spijsvertering en je (mentale) gezondheid.

  • Voor iedereen die de stabiliteit van hormonen, bloedsuikerspiegel en bloeddruk wil beogen. 

  • Voor iedereen die meer vitaliteit wenst.

  • Geen dieet dat leidt tot het dikker en slapper worden, eetstoornissen en teleurstellingen, frustraties en eetobsessies.

  • Indien nodig worden er ook psychologen ingeschakeld.

Hoe werkt het?

 

Het afslankende voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van ampullen. De samenstelling van de ampullen is volledig natuurlijk en bevat stoffen die de vetverbranding ondersteunen. Het is een innovatief en revolutionair product met natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. Het gaat om stoffen die de verbranding ondersteunen zoals L-carnitine en daarnaast ook informatie die op een innovatieve manier ingescand is en een ondersteunende invloed heeft op het regelcentrum in de hersenen. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust, vetverbranding en je hormonen.

Praktische info

De afslankkuur duurt minimaal 24 dagen en maximaal 48 dagen. Gedurende die tijd eet je geen vetten en suikers (heel strikt).  De uitgebreide uitleg krijg je bij opstart, of je kan alvast een kijkje nemen op de website www.lipolip.be.

Je komt op afspraak VOOR de kuur, TIJDENS de kuur en op het einde na afloop van fase 3 om de opvolging te bespreken.

Investering: 330 euro

 

Afspraak maken

 

Praktijk Brasschaat:

Je kan in de online agenda een afspraak maken op dinsdag en donderdag voor de komende 10 dagen. Als je op een ander moment een afspraak wenst, stuur me dan een Whatsappje.

Tot dan, 

Charlotte x

inschrijven
bottom of page