top of page
image_6483441-2.JPG

Over

Mijn Visie

Vrijheid

Slechts 10% van wat je dagelijks doet en de keuzes die je maakt gebeurt bewust, dit wil zeggen dat het voornamelijk die andere 90% zijn die aan het stuur zitten van je leven en daadwerkelijk bepalen wat je doet, denkt, voelt en zegt. 

Als al onze denkpatronen, overtuigingen, emoties en gewoontes op onbewust niveau worden geregeld, hoe vrij ben je dan echt?  

Het is dus nodig om in het onbewuste veld aan de knoppen te draaien zodat jij ook daadwerkelijk de verandering kan realiseren die je zoekt. 

Je gedachten, de verhalen in je hoofd, emoties en overtuigingen maken allemaal onderdeel van je energetische systeem. Een complex spinnenweb waarbinnen jij je leven vorm hebt gegeven op verschillende niveaus. Je moet de verhalen dus ook op die niveaus opkuisen zodat ze je geen parten meer spelen in je leven en je bewustzijn toegang krijgt tot een nieuwe realiteit. 

 

Scherm­afbeelding 2024-05-27 om 18.01.50.png
1520168218056.jpeg
Hoe werkt het

Hoe werkt een sessie

Energetische links & contracten

 

Tijdens een sessie werk ik met je volledige energetische veld en gebruik ik je energetische lichamen als toegangspoort naar je onbewuste zelf.  

Er zijn 7 hoofdlichamen die samen je aura vormen en 7 hoofd energetische centra die je chakra's worden genoemd. (Zie figuur)

Omdat ik in dit energetisch veld kan werken ben ik in staat het veld schoon te maken op al deze niveaus.

 

We vertrekken vanuit een verhaal, een emotie, een gedachte of een fysieke plek in je lichaam. 

 

Ik ruim alle energiëen op die ik kan vinden die verbonden zijn met je thema('s). Dit kunnen transgenerationele en karmische links zijn in meerdere dimensies die je onbewust parten spelen en waar je niet bij kan met je menselijke mind, hoe hard je ook probeert.

 

Je ontvangt nieuwe inzichten die je een nieuwe kijk en nieuw bewustzijn opleveren. Omdat ik in meerdere dimensies werk en je hierbij, kan je proces ook sneller gaan.

Op het einde van een sessie zorg ik ervoor dat storende energieën in je veld zijn opgeruimd, dat je geaard bent, je chakra's uitgelijnd zijn zodat jij de nieuwe inzichten kan integreren en je proces in gang kan gezet worden. 

De snelheid van jouw proces heb je helemaal zelf in de hand en dat respecteer ik helemaal. Jij zit aan het stuur van jouw eigen leven.

waarom zou je

Waarom zou je dit doen?

Balans en vervulling

We leven aan het hele prille begin van een nieuw tijdperk. En voor er iets nieuws kan ontstaan moet al het oude worden opgekuist en gepurifieerd. En daar zitten we momenteel midden in. 

 

Je emoties, gedachten, overtuigingen, voorbije gebeurtenissen, relaties en ervaringen moeten allemaal worden opgekuist zodat jij een wezen in balans bent dat toegang kan krijgen tot een verhoogd bewustzijn en een welvaardig, gebalanceerd en vervuld leven, wat dit ook voor jou mag zijn voor jou

En het nieuwe kan zijn intrede pas doen als het oude helemaal is losgelaten. Daarom is een energetische detox een noodzakelijke weg. Zodat je fundering sterk is.

Iedereen op zijn eigen tempo en op zijn eigen tijd.

 

Over mij.

Mijn achtergrond is niet wat hij doet vermoeden. In een vorig leven was ik aanvoerder van het Olympische hockeyteam.  Als jonge topsporter had ik problemen met mijn gezondheid. Ik werd geadviseerd om te stoppen met sporten. Maar hockey was mijn leven en het enige wat ik toen écht leuk vond, dus stoppen was geen optie.

Op dat moment ben ik in aanraking gekomen met de wereld van energetische geneeskunde en heb ik mogen ontdekken dat we als mens tot zoveel in staat zijn.  Dit was het begin van mijn pad als energetisch therapeut en coach.De rest van mijn hockeycarrière bleef ik blessurevrij  en nam ik deel aan de Olympische Spelen in Londen. 

Naast de ontdekkingsreis van mijn lichaam, moest ik na mijn sportcarrière ook echt op zoek naar mezelf. Een reis naar binnen, die is geresulteerd in een nieuw leven waar ik nooit van had durven dromen. Ik ben natuurlijk nog altijd onderweg, maar ik weet nu dat het alleen maar mooier zal worden.

Het grote vraagstuk dat ik heel mijn leven had is begrijpen wie ik ben en hoe ik vrij kan zijn. En dat is niet iets dat je met je menselijk brein kan begrijpen.

Je moet dit op zielsniveau weten, integreren en doorleven.

En dat is de reis van mijn ziel die ik hier maak.  

De afgelopen 10 jaar volgende ik opleiding na opleiding om te begrijpen hoe we ons zelf kunnen bevrijden van gedachten en emoties die niet van ons zijn en hoe een vervuld leven er uit kan ziet. Uiteindelijk kon ik deze informatie integreren en de technieken loslaten waardoor ik in staat was mijn ware zelf aan het stuur te zetten en mijn eigen techniek te ontwikkelen.

Opleidingen

2022-2024

Energetisch therapeut 

Hier leerde ik werken met de energetische velden en ontwikkelde mijn eigen intuïtieve gaven. Ik liet zo goed als alles wat ik heb geleerd achterwege. Ik begrijp nu dat het niet de bedoeling is om een techniek te gebruiken van een ander maar om je eigen aangeboren talenten te ontwikkelen. Alleen dan ben je vrij.

2021

Transeformation

Paris

Ik volgde deze een opleiding om te leren werken met de Kundalini energie en te begrijpen hoe deze wordt geactiveerd in ons lichaam. Ik kwam tot het inzicht dat we deze energie niet moet worden geactiveerd, dat doe je helemaal zelf op jou eigen tempo, en startte mijn eigen sessies Conscious trance die niet als bedoeling hebben te activeren maar om je vibratie te verhogen. 

2020-2021

Familie & Systeemopstellingen

Indra Torssen Preis 

Familieopstellingen is een wetenschappelijk onderbouwde techniek die je inzicht geeft in familie relaties en de kracht van de banden van loyaliteit die er binnen families heersen. 

2021 - 2022

Opleiding Sjamanisme

Nederland

Het medicijnwiel is een eeuwenoude manier die door sjamanen wordt ingezet om verloren zielsdelen terug te roepen en de spirits aan te roepen voor genezing en heling. 

2019

Inner Child Healing 

Indra Torssen Preis 

Leren werken met het helen van het innerlijke kind via visualisatie en ademhaling is een krachtige techniek om verborgen emoties te deblokkeren.

2019

Opleiding

Qi-Gong Mentor

Breathwork

Qi-gong is een eeuwenoude Chinese techniek om via subtiele bewegingen de meridianen in je lichaam vrij te maken en de energie door heel je lichaam te laten stromen. 

2019

Energetische

Voetreflexologie& massage 

Voetreflexologie is een technologie om de drukpunten op je voeten te gebruiken om je fysieke lichaam inbalans te brengen

2017

Orthomoleculair therapeut

&  holistisch voedingsdeskundige

Ik rondde een opleiding orthomoleculair therapeut af om de impact van voeding en supplementen op onze gezondheid te begrijpen. Ik werkte lang met de epi-genetische voedingscan om je lichaam in balans te brengen op basis van voeding en supplementen

2016

NLP Practitioner

Arcturus

NLP Neuro Linguïstisch Programmeren is de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste denkprocessen.

2015-2016

Live Coaching 

Advanced Live Coaching

Intro Hypnose

Tijdens deze opleidingen leerde ik de kneepjes van het coaching vak en talloze praktische en interessante oefeningen die ik tot op de dag van vandaag nog gebruik om mijn klanten verder te helpen.

Wat mensen zeggen

“Charlotte haar begeleiding is zo ontzettend waardevol. Ze begeleidt me met veel liefde , geeft me vertrouwen in mezelf en na elke sessie voel ik dat ik een stap verder sta. "
bottom of page